Select Page

MARTJE SCHOEMAKER

IN DE MEDIA

De mini-documentaire ‘Bericht aan Hare Majesteit’ bestaat uit het boek (1992) van Rosalie Sprooten, een korte film en podcast-serie. Rosalie onderzoekt in haar boek wat er in 1944 met kapelaan Houben is gebeurd na zijn arrestatie en komt langzaam erachter hoe het verzet in Zuid-Limburg eruit zag. Een persoonlijke speurtocht die veel levens raakt, tot de dag van vandaag.

Bericht aan Hare Majesteit

Het begon als een grap. Later als ik groot ben, wil ik wonen in het Limburgse heuvelland. Nu, anno 2020, woont de Amsterdamse podcastmaker Martje Schoemaker al een jaar in het kleine Wijnandsrade. Met aan de overkant een kasteel, aan de achterkant de heuvels en in de kelder haar eigen Castle View Studio. “Ik woon hier op vakantie.”

Interview @ WIJ LIMBURG

Mathieu Segers was te gast bij het VPRO Marathoninterview, vanuit Castle View Studio.

VPRO Marathoninterview @NPO Radio1

Hoe kom je tot het beste verhaal. Hoe zorg je ervoor dat het goed klinkt. Wat komt er kijken bij het maken van een podcast. Kan het aan iedere keukentafel. Waarom kies je ervoor het liever niet aan de keukentafel te doen. Al je vragen en meer kun je stellen aan Castle View Studio – Martje Schoemaker.

Podcasten - meer dan een talkshow of een salespitch

Online community event @ Brightlands

LOOKS

CONTACT

info@castleviewstudio.nl

KvK: 59716525